Lempikirjanne

Henkevä tai vähemmän henkevä keskustelu kirjoista ja runoudesta.

Lempikirjanne

ViestiKirjoittaja Nat » La Syys 08, 2007 7:33

Olihan tämäkin joskus pakko laittaa tänne, heh heh.Niin kysymykset kuuluu mikä/mitkä ovat lempikirjojanne? Miksi siitä kirjasta/kirjoista teki suosikkisi? Milloin saitte kirjan/kirjat?
Mä taidan olla taas se number one:)

Mun lempikirjat ovat:
Harry Potterit(Joku ikinen)
Houkutus ja luultavasti sen jatko-osat(No ehdottomasti)
Tyttö 16 vee
Neljä tyttöä ja nii ees päin:)

Harry Potterit tempaisivat mut mukaan heti alusta alkaen. Olen enemmänkin fantasiatyyppiä joten se selittää kaiken. Se myös innoitti lukemaan yhä enemmän ja enemmän.
Ne vain ovat yhtiä suosikkejani:) KAIKKI. Ei niissä oikeastaan ole mitään huonoa palautetta koskaan:)
Houkutuksen luin vasta puol toista vuotta sitten.Ensin se oli vain tylsä,mutta sitten se totaallisesti tempaisi mukaansa. Sama juttu kuin Pottereissa että ei siinä ole mitään väärää ja odotan innolla että saan seuaavan osan käsiini:)
Tyttö 16 vee:n luin vuos sitten.se oli oikeastaan parempi kuin edellinen osa.Tämä kirja on yksi harvoista realistisita kirjoista joita viitsin edes lukea:) Se vain on suosikkini, mutta ei nyt ihan täydellinen.
Bestikseni ehdotti lukemaan Neljä tyttöä ja( en laita kirjojen loppu osaa sillä ne alkaa kaikki samalla tavalla). Pidin tästä erikoisesta tavasta kertoa juttuja:)

En edes muista milloin sain ensimmäisen Potterini.Se oli joko synttäri tai joululahja,en muista kun ne on niin lähekkäin. Se oli serkuiltani:) Muut sain kummiltani joka on Gummeruksella:)
Houkutuksen lainasin kirjastosta n. pari vuotta sitten,sillä yleensä kansi houkuttelee mut lukemaan kirjan:)
Lainasin myös Tyttö 16 vee:n kirjastosta.
Kerroinki jo Neljä tyttöä ja... kohtalon:)

Tässä tämä olikin:)
Avatar
Nat
Logotaiteilija
 
Viestit: 377
Liittynyt: La Elo 25, 2007 7:23
Paikkakunta: Jyväskylä

ViestiKirjoittaja Gustaffsson » Su Syys 09, 2007 7:19

Artemis Fowlit- Eoin Colfer
Laulut ja miekat (Forgotten Realms)- Elaine Cunningham
Harry Potterit- J.K.Rowling

Artemis Fowleja olen lukenut jo aika kauan. Minusta tälläinen näkökulma että keijuja asuu maan alla ja ne ovat teollisuudeltaan kehittyneempiä kuin ihmiset on ihan mukavaa vaihtelua. Myös Artemiksen luonteen muuttumista rikollisnerosta hyvikseksi oli mukavaa luettavaa.
Laulut ja miekat-sarja (Haltian varjo, Haltialaulu, Hopeavarjot, Perhesalaisuus) on fantasiaa parhaimmassa muodossa, eli keskiaikaistyylinen. Taistelukohtaukset ovat hienosti kuvattuja ja kirjoitustyyli on juuri sopivaa.
Harry Potterit. Mitäpä tähänkään voisi sanoa? Olen kaikki seitsemän kirjaa jo lukenut kaikki vähintään kolme kertaa, mutta silti niitä jaksaa lukea yhä uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Hauskoja, jännittäviä ja mielenkiintoisia kirjoja.
I got a Pikachu today.
I put on my Charmander heart is mine.
Maybe I should Raichu a love song.
Avatar
Gustaffsson
Valkokärpässieni
 
Viestit: 1095
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 7:19
Paikkakunta: Syömässä sieniä.

ViestiKirjoittaja Sieppeli » Su Syys 09, 2007 4:37

Potterit
Perillinen trilogia kaks ensimmäistä osaa (Eragorn)
Hurja matka halki yön
IKJ


Potter = Tarvitseeko selittää?
Perillinen trilogia = Joo ihan kivoja kirjoja. Ei pysty odottamaan kolmatta osaa. Kirja on kyl välillä tylsä, mutta pidän silti kovasti.
Hurja matka halki yön = Yhtenä lukutuntina ei koulun kirjastosta löytyny mitään ja ope sitten tuli auttamaan ja vetäs jonkun kirjan hyllystä. Tämä löytyi ja rupesin lukemaan. Aluksi kyllästyin, mutta lopulta muuttui paljon kiinnostavammaksi. Siltikin muistan kunnolla vain pari kohtaa ^^
IKJ = Vanha ope luki tätä meille, ja sitten luin sen koulussa vielä itsekkin. Eli siis Iso Kiltti Jätti. Juoni on kiinnostava ja kirja on sopivan pitkä.

Mahtavat selitykset, eikö vain?
"Any happy little thought?"
Sieppeli
Kärpässieni
 
Viestit: 1543
Liittynyt: La Elo 25, 2007 6:12
Paikkakunta: Piilossa

ViestiKirjoittaja kirja » Ti Syys 11, 2007 4:21

Sieppeli kirjoitti:IKJ = Vanha ope luki tätä meille, ja sitten luin sen koulussa vielä itsekkin. Eli siis Iso Kiltti Jätti. Juoni on kiinnostava ja kirja on sopivan pitkä.

Minullakin ennen opettaja luki IKJ:tä, ja tätä tällä nimellä kutsui. Se kuuluukin lempikirjoihini. 8)
Lisätään myös Potterit yksinkertaisesti kutkuttavien juonenkäänteiden ansiosta ja Rowlingin yllättävyyden, koskaan ei osaa arvata.
Ennen pidin myös paljon Viisikoista, koska niissä kuvataan kaikki hyvin.
Siinä kirjapinosta ensimmäisenä mieleen juolahtavat kirjat.
~kirja
Onko nyt liian myöhäistä myöhästyä?
Avatar
kirja
Valkokärpässieni
 
Viestit: 927
Liittynyt: Ma Elo 27, 2007 2:36

ViestiKirjoittaja Zenzibar » Ma Loka 22, 2007 2:59

Potterit (tietysti)
Aikavartio Trilogia
Artemis Fowl (kaikki tähän mennessä suomessa ilmestyneet viisi kpl)
Perillinen trilogia (tai no Eragon ja Esikoinen)
Diana Gabaldonin Muukalainen, Sudenkorento ja Matkantekijä (on muitaki, mutta noi olen lukenu tähän mennessä)
Sekä monia muita!

Potter = No tuskin tarvii selityksiä :)

Aikavartio = Tutustuin tähän trilogiaan tänä vuonna ja jäin ensimmäisen kirjan jälkeen koukkuun, eikä mennyt kauaa, kun olin koko trilogian lukenut. Tosi mielenkiintoinen ja jännittävä sarja, suosittelen lämpimästi!

Artemis Fowl = Nuori rikolisnero? Mikäs sen parempaa! Colferin Artemis Fowl sarja kilahti minuun heti ensimmäisen kirjan luettuani ja luen sitä aina uudelleen. Tosi hyvin kirjoitettuja kirjoja, hahmot ja maailma luotu loistavasti. Suosittelen todella!

Perillinen trilogia = Mitäs näistä kahdesta nyt voisi sanoa? Hyviä olivat ja kolmatta odotellaan. Lohikäärmeistä pidän tosi paljon, joten kirja on mieleinen....

Diana Gabaldon = Tähänkin sarjaan tutustuin tänä vuonna ja olen koukussa, täysin! Aikamatkailu ja menneisyys ovat loistavasti luotu näissä kirjoissa, enkä varmasti ikinä kyllästy Clairen ja Jamien toilailuihin niin menneisyydessä kuin tulevaisuudessakin! :)

Sekä ne monet muut, joita on aivan liian vaivalloista selittää tässä :)

-Zenz
For the sake of Revenge!
Avatar
Zenzibar
Vuoden pahis 09
 
Viestit: 1047
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 8:40
Paikkakunta: Jossain tähtien takana ja pimeyden keskellä on paikka, josta minut saattaa löytää...

ViestiKirjoittaja sooda » La Marras 17, 2007 9:59

No niitähän löytyy, mutta rajataan nyt kahteen kirjasarjaan.

Potterit: Totta kai, maailman paras kirjasarja. Heittäydympäs reippaaksi ja yritän perustella, vaikka se tuntuu samalta kuin yrittäisi selittää, miksi karkki maistuu hyvältä. Ensimmäisenä mieleen tulee nyt juonen mahtavuus. Harvoin voi ennalta arvata, mitä käy ja muutenkin niin nerokkaasti rakennettu, että eihän siihen voi muutakuin ihastua. Ja sitten tietysti se mahtava maailma, jonka Rowling on luonut. Lisäksi kirjoihin on ripoteltu sopivasti huumoria mukaan. Ja miten voi olla mainitsematta maailman parasta pahista, Voldemortia.

Pratchettin Kiekkomaailma: Kirjoja, jonka todellinen sanoma ei liity millään tavalla fantasiaan. Tarinoille on vain puettu päälle fantasiaviitta, jonka alta paljastuu varmaan miljoona erilaista kirjallisuudenlajia. Eikä näitä kirjoja voi lukea julkisella paikalla, liian noloa alkaa yhtäkkiä nauramaan itsekseen.

Oikeasti lista olisi loputon. mutta yritin rajata johonkin.
On asioita, joita ei voi kokea yhdessä ilman, että rupeaa pitämään toisistaan, ja mahtavan vuorenpeikon kumauttaminen tajuttomaksi kuuluu niihin.
Avatar
sooda
Sieni
 
Viestit: 230
Liittynyt: La Syys 01, 2007 8:06
Paikkakunta: Lahti

Re: Lempikirjanne

ViestiKirjoittaja Bellatrix » Ke Heinä 09, 2008 5:22

Potterit:

en ennen lukenu fantasiaa, mutta tämä kolahti ja kovaa.
Ennen kaikkea olen (yllätys, yllätys :wink: ) hulluna Bellatrixiin.
Pidän myös siitä, kun ikinä ei voi arvata mitä seuraaaksi tapahtuu.

Aavetyttö, sähkökisassa, sekä kaikki muut Torey Haydenin kirjat:

Ne on aivan loistavasti kirjoitettu ja esim Tiikerin lapsesta (tositarina) pidin paljon, vaikka on järkyttävää ajatella, etttä lapselle kävi sellaisia asioita.


Uinu, uinu lemmikkini ja muut Stephen Kingin kirjat:

Suoraan sanottuna rakastan kauhua ja nämä vain iskee.
King osaa kehitellä hyvin yllättäviä juonenkäänteitä.
Bellatrix
 

Re: Lempikirjanne

ViestiKirjoittaja Seppo Paarma » Ma Heinä 14, 2008 8:25

Noh, se on vähän hankala selittää. Pidän kaikenlaisista kirjoista, lähinnä elämänkerroista, henkilökuvauksista ja kiinnostavista historian henkilöistä kertovista kirjoista. Lisäksi luen kaikenlaisia kirjoja joista opiskelen kaikenlaista, todella paljon tietotekniikkakirjallisuutta. Esimerkkejä kirjoista joita luen, suluissa jotain: Sami Helenius 7. puolustaja (Tarina John Kordicista herätti tunteita. Mies vain tappeli kaukaloissa, ja kun ei ollut aikaa treenaukselle, hän alkoi vetämään steroideja. Steroidit, huumeet ja alkoholi eivät ole hyviä juttuja, ja yhdessä ne ovat vielä pahempi juttu. Mies oli ihmisraunio, ihan pihalla. Kuoli kokaiinin ja steroidejen yliannostukseen), Che Guevaran kaikki päiväkirjat (Che on aina kiinnostanut minua), Adolf Hitler: Taisteluni (en ole kansallissosialisti, inhoan natseja, älkää käsittäkö väärin, sattuu vaan historia kiinnostamaan.), Bob Marley Mies, musiikki & mystiikka (kiinnostaa lukea Marleysta), Timo Kapanen: Linux (näitä tylsiä tietotekniikkakirjojani), PC-Komponentit (samaa roskaa).. Siinä pieni murto-osa. Ehkä saitte jotain selville.
karuselli
Avatar
Seppo Paarma
Sieni
 
Viestit: 457
Liittynyt: Ma Syys 24, 2007 1:55
Paikkakunta: Straight Outta Compton

Re: Lempikirjanne

ViestiKirjoittaja Zenzibar » Ma Heinä 14, 2008 10:23

Zenzun täytyy päivittää tuota omaa listaansa :P

J. K. Rowlingin Harry Potterit (koko sarja)
En muista kirjottajaa: Aikavartio Trilogia (koko sarja)
Eoin Colferin Artemis Fowlit (kaikki ilmestyneet kirjat)
Chirstopher Paolinin Perillinen trilogia (ilmestyneet 2 kirjaa)
Diana Gabaldonin kirjasarja (kirjat: Muukalainen, Sudenkorento, Matkantekijä, Syysrummut, Tuliristi ja Lumen ja Tuhkan maa, toisin sanoen, koko sarja.)
Darren Shanin Darren Shan - sarja (Olen lukenut suomeksi ilmestyneet kirjat: Friikkisirkus, Vampyyrin oppipoika, Kauhun tunneleissa, Vampyyrivuori, Kuoleman koetukset ja Vampyyri prinssi.)
Laulut ja miekat (Forgotten Realms)- Elaine Cunningham (kirjat: Haltian varjo, Haltialaulu, Hopeavarjot, Perhesalaisuus ja Unikristallit (jos niitä on muita, niin en muista.)
Stephenie Meyerin Houkutus, Uusikuu (ja lokakuussa ilmestyvä Epäily(s?))
Jasmine Creswellin ja Erica Spindlerin trillerit (mm. Neljäs uhri, Viimeinen uhri, Enkelin tappaja (ja kohta; pahoilaisen soturit) = Erica Spindlerin. Creswellin kirjojen nimiä en muista. :(
Gwen Hunterin Tohtori Lynch -sarja (en ole lukenut läheskään kaikkia)

+ PALJON muita, mutta nuo muistan ja ne ovat parhaimpia.

Joo, aika moinen lista lisää noita kirjoja :P xD oikeasti osan noista lisätyistä olisi pitänyt olla jo edllisessä listassa, mutten muistanut laittaa niitä :D Näitä kaikkia kirjoja suosittelen todella lämpimästi ja kai se on pakko sanoa näistä jotakin.
(kerron vain niistä joita ei ollut edellisessä)

Diana Gabaldonin loput kirjat: Oikeastaan sama vastaus kuin edellisessä viestissänikin.

Darren Shan: Rakastan vampyyreja, ja nämä kirjat ovat todella hyviä lukukokemuksia, joskin liian lyhyitä (n. 200 sivua.. :(). Kertovat nuoresta Darrenista, josta tulee monien epäonnisten sattumien ja oman tyhmyytensä takia vampyyrin oppipoika. Loput saatte lukea kirjoista :D

Elaine Cunninghamin sarja: Haltioista tykkään todella paljon, ja näissä kirjoissa on mukana myös ripaus romantiikkaa ja taikaa :D

Stephenie Meyer: Rakastan edelleenkin vampyyreitä ja tämä erilainen rakkaustarina -sarja, on loistava minun kaltaiselleni hömpälle... :D
'
Jostain syystä nämä 'roskaromaanit' ovat alkaneet kiinnostaa minua ihan liiaksi asti ja nuo loput kirjat ovat niitä. Niistä on vähän hankala sanoa mitään, mutta suosittelen :D

Siinäpä sitä! :P <3

-Z
For the sake of Revenge!
Avatar
Zenzibar
Vuoden pahis 09
 
Viestit: 1047
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 8:40
Paikkakunta: Jossain tähtien takana ja pimeyden keskellä on paikka, josta minut saattaa löytää...

Re: Lempikirjanne

ViestiKirjoittaja Sepe » Su Heinä 27, 2008 9:28

Artemis Fowl Koko sarja on loistava ja täynnä kaiken maailman shiistejä juttuja. Kirjailija tietää mitä kirjoittaa ja homma toimii. Kuudes(?) Artemis on julkaistu jo Englannissa (8.7.08) joten suomennosta odotellaan.
Young Bond Sarja joka kertoo nuoren James Bondin elämästä. Kaiken maailman seikailua sun muuta. Kaksi ensimmäistä luin suomeksi ja kolmas ja neljäs englanniksi. (Neljäs vielä kesken) Viides ilmestyy syksyllä enklannin kielellä.

Olen huono lukemaan eikä siitä pääse mihinkään. Luen melko kevyttä tekstiä ja olen hidas lukemaan. Siksi en lue paljoa kirjoja, koska en osaa aloittaa niiden lukemista, enkä välttämättä osaa lukea niitä.
Raimo
Avatar
Sepe
Sieni
 
Viestit: 866
Liittynyt: La Elo 25, 2007 11:50
Paikkakunta: Maailmon ääres. Näi se vaa ö.

Re: Lempikirjanne

ViestiKirjoittaja Seppo Paarma » Ma Heinä 28, 2008 8:03

William Hayes: Keskiyön pikajuna tuli luettua tossa vähän aika sitten. Kertoo amerikkalaisesta nuoresta miehestä joka jää hasiksen salakuljettamisesta kiinni istanbulissa ja joutuu turkkilaiseen vankilaan joka on tunnettu julmuuksistaan. Tositarina kaiken lisäksi.. oli aika jännä.
karuselli
Avatar
Seppo Paarma
Sieni
 
Viestit: 457
Liittynyt: Ma Syys 24, 2007 1:55
Paikkakunta: Straight Outta Compton

Re: Lempikirjanne

ViestiKirjoittaja Siilinpiikki » Pe Joulu 05, 2008 4:50

Lemppareitteni joukkoon kuuluu monta fantasiakirjaa: Harry Potterit, Taru Sormusten Herrasta, Universumien Tomu, Artemis Fowlit ja Jonathan Strange ja herra Norrel ja Maameren tarinat noin yleinsä.
Muita kirjoja: Eikä yksikään pelastunut, Surkeiden Sattumusten Sarja ja kai Uhrilampaat. Loppu on sitten hyvää massaa.
Viimeksi muokannut Siilinpiikki päivämäärä Pe Maalis 26, 2010 5:48, muokattu yhteensä 2 kertaa
KuvaKuvaKuvaKuva KuvaKuva
Avatar
Siilinpiikki
Sieni
 
Viestit: 501
Liittynyt: La Elo 25, 2007 8:03
Paikkakunta: lehtikasassa

Re: Lempikirjanne

ViestiKirjoittaja Omppuli » Ti Marras 24, 2009 4:24

En jaksanut muoksia viime viestiäni, joten kirjoitan uuden.

Rick Riordanin Percy Jackson -sarja
- Yhdistettynä Kreikan mytologian hahmoja ja nykyaikaa, mukava ja hauska sarja. Tykkään juuri sen huumorin ja hienojen jumalten ja puolijumalten kykyjen takia
Darren Shanin Darren Shanit
- Kyllä vain, kirjailija antoi päähenkilölle oman nimensä :D Mutta tämä sarja on mukavan erilainen vampyyrisarja. Tässä niillä ei ole torahampaita, mikä on minusta ihan kivakin, mutta juovat yhtä kaikki ihmisen verta. Tässä vampyyrit, paitsi alalaji vampaneesit, eivät koskaan tapa ihmistä juodessaan vaan ottavat huikat ja jatkavat eteenpäin. Vampyyrit kuvataan arvokkaina, ylpeinä ja rohkeina olentoina. Tykkään kovasti.
J.K Rowlingin Potterit
- Mahtavia, parhaimpia fantasiasarjoja ikinä! Pystyn niin hyvin kuvittelemaan kaiken ja lukiessa en tavallaan lue pelkkää tekstiä vaan uppudun siihen ja unohdan lukevani. Pottereissa on sitä taikaa, joka ei tule koskaan haihtumaan. Aina hieno lukukokemus, varsinkin neljä viimeistä kirjaa ovat tosi hyviä.
Tolkienin Taru sormusten herrasta
- Vanha klassikko, edelleen loistava. Jotkut kuvailut on tietenkin hiukan pitkäveteisiä ja liian pitkiä, mutta upean maailman Tolkien loi (vuosien työn jälki näkyy) ja tietenkin ne elokuvat on hienoja myös, mutta kirjakin on tosi hyvä. Tykkään juuri sen kaltaisesta fantasiasta kovasti.
L.M Montgomeryn Anna-sarja
- Aivan ihana sarja. Ihastuttavan kaunis ja viaton. Rakastan tätä sarjaa todella paljon. Kertoo orpotytöstä nimeltä Anna, joka adoptoidaan sisarusten, Marillan ja Matthewin, luo, joille piti alunperin tulla poika. Ensin Anna meinataan lähettää takaisin, mutta hän saa jäädä. Annalla on todella vilkas mielikuvitus ja hän on luonnon herttainen ja viaton lapsi, joka myös tulistuu herkästi. Annalla on edessään monenlaisia kommelluksia ja elämänkokemuksia ja ne kasvattavat häntä. Niille, jotka pyörittelevät silmiään hiukan runollisille kuvauksille eivätkä pidä vanhasta ajasta, tämä kirja ei ehkä sovi, mutta minä ainakin tykkäsin =)
Tolkienin Hobitti
- Mukava ensiesitys Taru sormusten herralle, hauskaa lukea Bilbon seikkailuista. Bilbo on todella mukava hahmo ja kääpiöistä tykkäsin myös. Kirjassa on myös kohtaus, kun Bilbo löytää suursormuksen, joka keskittyy sitten enemmän Taru sormusten herraan, mutta on myös Hobitissa merkittävässä osassa.
Agatha Christien 10 pientä neekeripoikaa/eikä yksikään pelastunut
- Kertoo kymmenestä henkilöstä, jotka tuntematon henkilö on kutsunut saarelle jokaisella oma syynsä. Saarella odottaa palvelijapariskunta, jotka saivat myös kutsun saarelle tältä salaperäiseltä henkilöltä, joka on vain jättänyt levyn, joka heidän on kuunneltava. Levyssä jokaista syytetään murhasta tai rikoksesta. Levy herättää tietysti närkästystä ja henkilöt alkavat pohtimaan kuka tämä henkilö oikein on. Jokaisen henkilön huoneessa on lastenloru, jonka nimi on kymmenen pientä neekeripoikaa. Lorussa kerrotaan miten yksi toisensa jälkeen neekerit vähenee. Sitten henkilöitä alkaa kuolla samalla tavalla kuin runossa ja jännitys tiivistyy, kun henkilöt tajuavat että murhaaja on yksi heistä.
Tämä kirja on kerrassaan loistava. Siinä saa arvailla rauhassa murhaajaa ja lopulta loppuratkaisu on tosiyllätys. Suosittelen!
S.E Hintonin Me kolme ja jengi
- Tosi hieno kirja, tyyliltään raju jengikuvaus. Hahmot tosi mahtavia, tykkään Hintonin tyylistä kovasti =) Kirja oli välillä jännittävä ja välillä myös tosi surullinen. Kirja sisältää sen verran väkivaltaa ettei nuoremmille voi ihan suositella.
Juonta lyhyesti, kopioin yhdestä blogista: Ponyboy ja arka Johnny tutustuvat kahteen snobbarityttöön, Cherryyn ja Marciaan, elokuvissa ja saavat tietenkin kyseisten tyttöjen "poikaystävien" vihat niskoillensa, mutta mitään sen vakavampaa ei tapahdu. Myöhemmin hiukan hajamielinen Ponyboy saapuu kotiinsa liian myöhään, ja vanhemman roolin ottanut Darry hermostuu pamauttaen pikkuveljeään päin näköä, jolloin Pony pakenee kotoaan etsien jälleen Johnnyn käsiinsä. Pojat ajattelevat viettävänsä yön rauhallisesti yhdessä, mutta sitten paikalle saapuu Mustang sisällään vihaisia snobbareita... Ponyboy meinataan tappaa, ja Johnny joutuu tarttumaan veitseen. Tästä alkaa huima tapahtumien ketju.
Three stages of life:

1. Birth
2. WHAT THE FUCK IS THIS
3. Death
Avatar
Omppuli
Kärpässieni
 
Viestit: 739
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 9:17
Paikkakunta: Turku

Re: Lempikirjanne

ViestiKirjoittaja Kari Laaksonen » Pe Maalis 26, 2010 5:35

Outsider, Marton Taiga, Kapteeni Hell ja Mauri Sariola kuuluvat ehdottomasti suosikkikirjalijoihini. Osa Outsiderin eli Aarne Haapakosken tuotannosta on julkaistu uudellee 90- 2000 -luvuilla.
Kari Laaksonen
Sieni
 
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Heinä 11, 2008 11:37


Paluu Kirjallisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron